Vragen / antwoorden

Hier kunt u straks een vraag stellen, of het antwoord op een vraag vinden.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsberichten die te maken hebben met het onderwerp dat u bekijkt vindt u hier.

hypotheek hypotheekschuld huidige men jaren heeft looptijd rondom nederland verstandig hoe

Huidige hypotheekschuld

Wat is de huidige hypotheekschuld? De huidige hypotheekschuld van een individueel is het opgenomen geldbedrag aan hypotheek minus de mogelijke reserveringen voor de aflossing. Per saldo is dat de hypotheekschuld, die men heeft.

De huidige hypotheekschuld van Nederland

Als men kijkt naar de hypotheekschuld van Nederland, dan ziet men de laatste jaren een afvlakking. Dit is verklaarbaar door de slechte economische omstandigheden waardoor steeds minder mensen een hypotheek afsluiten. Ook zijn de wettelijke regels en eisen rondom een hypotheek verandert. De maximale hypotheek is een stuk lager dan enkele jaren geleden. En men is er meer en meer op gericht om de hypotheek af te lossen gedurende de looptijd in plaats van na de looptijd van de hypotheek.

Hoe gaat u uw hypotheekschuld aflossen?

Het is verstandig om voor het verstrijken van de totale looptijd van de hypotheek na te denken over hoe u deze gaat aflossen. Natuurlijk kunt u rekenen op een stijging van de waarde van de woning, maar wat als dit niet gebeurt? Of wat als de waarde van de woningen dalen?

Wees verstandig!

Maak een afspraak met een erkende hypotheekadviseur, die verstand van zaken heeft. Een adviseur die er tevens voor zorgt dat u niet alleen dit jaar, maar voor vele jaren een gedegen plan heeft rondom uw woonlasten en hypotheek.

Veel succes met het inlossen van uw huidige hypotheekschuld!

Laagste rente

2.00%


Bereken uw hypotheekkosten

%

Interessante links

...